Voorwaarden

De informatie op deze website, namelijk: WEB-adres, logo, illustraties, foto’s en andere bestanden zijn eigendom van Quinta das Cegonhas – Iniciativas Turísticas, Lda en worden beschermd door de geldende wetgeving. Het downloaden, kopiëren, wijzigen, verzenden, verspreiden, reproduceren of doorsturen, gedeeltelijk of volledig, voor commerciële doeleinden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de administratie van Casa das Maria, is uitdrukkelijk verboden en strafbaar.

Het gebruik en / of de externe openbaarmaking, uitdrukkelijk toegestaan door Quinta das Cegonhas – Iniciativas Turísticas, Lda, van de informatie op deze website, impliceert de uitdrukkelijke vermelding van de oorsprong en het auteurschap van die informatie.

De gebruiker is als enige verantwoordelijk voor alle informatie die hij / zij op deze website verstrekt. Quinta das Cegonhas –Iniciativas Turísticas, Lda zal het verwerken met het oog op het verlenen van diensten en administratief / commercieel beheer van de verstrekte informatie.
Quinta das Cegonhas – Iniciativas Turísticas, Lda, ontwikkelt voortdurend werk om de informatie en / of hulpmiddelen die op deze website beschikbaar zijn bij te werken en te verifiëren. De gebruiker is echter niet aansprakelijk jegens ons als de inhoud die op deze site wordt gepresenteerd, af en toe een verloop of technische anomalie vertoont.
Quinta das Cegonhas – Iniciativas Turísticas, Lda kan zonder kennisgeving wijzigingen, updates of correcties aanbrengen aan de informatie op deze website.

DutchEnglishFrenchPortuguese