Bar en Restaurant

Bar:

De bar biedt een gevarieerd aanbod van dranken zoals koffie, thee,
sappen, bieren, wijnen en cocktails. We serveren ook heerlijke snacks,
waaronder friet, tosti’s, hamburgers en kroketten.

Daarnaast hebben we een vitrine waar we  regionale producten aanbieden
zoals wijnen,  magneten, mokken, olijvenschaaltje etc.  Voor degene die
een tastbare herinnering mee willen nemen afkomstig van de streek.

Ontbijt ruimte / bibliotheek , bordspellen en televisie

Het ontbijt wordt geserveerd van 8.30 tot 10.00 uur en biedt een
aangename en smakelijke start van de dag. Voorde gasten van de kamers is
deze service inclusief. Voor anderen is er ook een mogelijkheid om te
ontbijten , vooraf reserveren en de kosten zijn 9,00 p.p.

Receptie

Bij de receptie verwelkomen we onze gasten met een persoonlijke en
gastvrije service. We bieden een scala aan informatie over de regio,
waaronder kaarten, wandelroutes, gidsen over vogels en rotsformaties,
evenals Wi-Fi-toegang, functioneren restaurante etc.

 

Restaurant:

Diners en lunches

Ons restaurant biedt het beste van de traditionele Portugese keuken,
met gerechten gemaakt met verse, lokale ingrediënten en biologische
producten uit onze moestuin. Of het nu gaat om een volledige maaltijd
of een eenvoudige snack, de gezellige sfeer en de prachtige bergen die
ons omringen maken van elke maaltijd een onvergetelijke ervaring.

Ons volledige menu omvat voorgerechten, soep, hoofdgerecht, salade,
dessertbuffet, drankjes en koffie.

 Tafelservice:

brood, kruidenboter, olijven, ham en/of worstje, kaasje, inktvis
salade, croquetjes, kabeljauwsalade etc.

 Soep:

zoals kippensoep, groentensoep, courgette soep, kippensoep, wortel
soep, boerensoep, tomatensoep, erwtensoep etc.

Visgerechten

Diverse bacalhau gerechten uit de oven met spinazie, of met paprika en
ui gebakken. Ook bacalhau gerechten zonder graat met ei en of wortel.
Inktvis aan spies, gebakken zalm, schelvis filet met garnalen saus ,
forel, zeevruchten met rijst etc.

 Vleesgerechten:

Lam , geit, lende gevuld met alheira, eend met rijst, Portugese
stoofpot, bonenschotel cegonha, kalfsvlees met paprika en ananas, mixed
grill, steaks met champignons, varkens wangetjes etc.
Er wordt rijst dan wel aardappelen of frietjes met salade bij het
hoofdgerecht geserveerd.

Vegetarisch of veganistische menu’s zijn op aanvraag mogelijk.

 Nagerechten:

Vrijwel alle nagerechten worden vers in de keuken gemaakt. Zoals
Rijstpudding, crème brulhe , tapioca, kokostaart, kwark met pompoenjam,
biscuitgebak, mousse , tiramisu, en gesneden fruit

 Drankjes:

Er kan bij de maaltijd onze huiswijn  wit en rood gedronken worden,
evenals water en frisdrank. Als afsluiting koffie of thee.

___________________________________________________________________________________________________

De openingstijden van het restaurant zijn gevarieerd omdat dat gekoppeld
is aan het aantal gasten in een bepaalde periode.

In de winterse maanden november tot en met februari  worden er diners
aangeboden als er minimaal 8 gasten zijn. Op voor hand reserveren.

De maanden maart, april, mei, juni, september en oktober wordt er al met
enige regelmaat een diner aangeboden, dat is dan enige dagen per week.
In juli en augustus is er vrijwel iedere dag een diner.

De lunches op zondagen is iedere zondag of 1 x per 2 weken.
Neem gerust kontakt op als je meer informatie hier over wenst.

 

Diners en lunches worden geserveerd in en van onze zalen en op de
zomeravonden op het terras