Quinta das Cegonhas

Camping, kamers, appartementen, vakantiehuis in Natuurpark Serra da Estrela, Midden Portugal

Restaurant

  restaurante peq m 2012 fado 3 restaurante p

We serveren dagmenu´s die vooraf bekend gemaakt worden en waar de gasten op in kunnen schrijven. De dagmenu´s bestaan vaak uit typisch Portugese schotels zoals een stoofpotje (jardineira), zoete rijst (arroz doce), of één van de vele “bacalhau”- gerechten (stokvis). De Nederlandse invloed van Gerard vindt u met name terug in de kleurrijke variatie van de salades en groenten en het op smaak brengen van de Portugese gerechten. Op verzoek serveren we ook vegetarische gerechten.

We eten in het restaurant en bij een aangename temperatuur buiten op het terras. Er is een buitenkachel geplaatst op het terras waarmee we de buitentemperatuur enigszins kunnen beïnvloeden en die tevens de mogelijkheid biedt om te grillen.

In het voor - en najaar  wordt er enige malen per week een driegangendiner geserveerd  in de vorm van een buffet.  In de zomer worden er dagschotels geserveerd op het terras.

  300churasco 2 31 julho 009   300SANY5315   300SANY5394   

Feesten
Het restaurant bestaat uit een grote sfeervolle ruimte met alle voorzieningen die nodig zijn voor het houden van feestjes en partijen. We bieden menu's variërend van een eenvoudig Portugees menu van 3 gangen tot aan een geweldig tapa buffet. Het biedt je de mogelijkheid om hier een feest te houden, klein - of groot schalig tot max. 100 personen. Informeer naar de mogelijkheden ook voor wat betreft activiteiten en slaapgelegenheid. Wij maken u graag een offerte.

 

Nieuw: eigengemaakte rundvlees en groenten croqueten te bestellen in de bar.

  restaurante - diario 2  restaurante - diario 3  restaurante - diario 4