Quinta das Cegonhas

Camping, kamers, appartementen, vakantiehuis in Natuurpark Serra da Estrela, Midden Portugal

Appartementen en kamers

                        quarto banco         Afbeelding4        quarto banco 2           

Appartementen
De twee appartementen, een driepersoons en een vierpersoons, bieden je alle comfort zoals bij je thuis.
Het driepersoons appartement bestaat uit een tweepersoons slaapkamer, een badkamer met douche en toilet en een zitkamer / keuken met slaapbank.
Het vierpersoons appartement heeft de entrée aan de voorkant van het huis. Het bevat een hal, een zitkamer / keuken met de mogelijkheid voor 2 extra individuele bedden, een grote slaapkamer met een tweepersoons bed en een badkamer met douche. Het balkon dat hierbij hoort is geheel privé.

De authentieke sfeer van het ruim 300 jaar oude huis is bewaard gebleven.
Het vierpersoons appartement is toegankelijk via de majestueuze trap aan de voorzijde van het huis, de andere ruimtes hebben hun entree aan de achterzijde. Tevens is daar een aparte buitenruimte voor de gasten.

Prijzen - te beginnen vanaf 15 september: 3 persoons appartement € 63,00 per dag. 4 persoons appartement € 85,00 per dag. In de maanden september tot juni 10% korting vanaf 5 dagen verblijf.

            

        Quartos e Apartamentos (3)  DSC01497  Quartos e Apartamentos (12)  Quartos e Apartamentos (7) 

                     

Kamers
Naast de twee appartementen zijn er nog twee kamers in het huis, beide met een tweepersoons bed, douche en toilet, tv en een koelkastje. Bij de entree aan de achterkant van het huis is een gedeelde patio met de andere gasten. Mogelijkheid voor een extra persoon in een kamer is aanwezig. Inclusief ontbijt.

Prijs - te beginnen vanaf 15 september: € 55,00 per dag. Extra bed € 15,00 vanaf 6 jaar. In de maanden september tot juni 10% korting vanaf 5 dagen verblijf. Betalingen cash of per overboeking.

 Afbeelding2  Afbeelding3   Afbeelding1 quarto p 

Een flesje biologische olijfolie geproduceeerd van de olijven van de Quinta, staat voor je klaar. Handdoeken en linnengoed zijn inbegrepen bij de prijs.
In de kamers en appartementen zijn geen huisdieren toegestaan.

Je kunt inchecken vanaf 15.00 uur en uitchecken tot 11.30 uur.

    

Reserveer hier!