Quinta das Cegonhas

Camping, kamers, appartementen, vakantiehuis in Natuurpark Serra da Estrela, Midden Portugal

Home

Midden Portugal, kamperen op een rustieke en kleinschalige natuurcamping.
Quinta das Cegonhas is een landgoed op het Portugese platteland. Een zeer geschikte omgeving voor groepen, individuen en families die belang hechten aan rust, privacy, comfort en aktiviteit.

U kunt er logeren in een van de kamers en appartementen in een antieke herenboerderij, in een vakantiehuis of kamperen op de terrassencamping, gelegen aan de voet van het Natuurpark Serra da Estrela in Midden Portugal.
De Serra da Estrela is een natuurlijke, oorspronkelijke omgeving die zich uitstekend leent voor allerlei sportieve activiteiten. 
Er zijn wandelbeschrijvingen beschikbaar en GPS - wandelroutes, zowel vanaf de Quinta als in andere delen van het natuurpark.
Of zoekt u iets uitdagenders zoals mountainbiken of parapenten? Misschien geeft het u een kick om vanaf de camping, 575 m, 45 kilometer omhoog te klimmen met de racefiets naar de top van Portugal, De Torre, op 1993 m.
300081 500ruime-kamer Casa-de-férias-11
Onze camping biedt haar gasten veel faciliteiten die hun verblijf hier comfortabel maken zodat je zorgeloos kunt genieten van de de ruime campingplaatsen met een weids uitzicht over het schitterende landschap. De twee appartementen, een driepersoons en een vierpersoons, bieden u alle comfort zoals bij je thuis.
De authentieke sfeer van het ruim 300 jaar oude huis is bewaard gebleven.
Het vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en heeft 2 slaapkamers op de begane grond met ieder een eigen badkamer. Op de eerste verdieping is een derde slaapkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van individuele bedden.

Zoover

Weersverwachting

Weersverwachting
Melo
Meer weer in Melo

Contact

rieke gerard

 

Gerard en Rieke

 

6290-122 Melo

Nabaínhos

Portugal

 

Tel (00351) 238745886

 

Contact formulier

 

 

QR code met contact informatie

 qr-code

Weblinks